Maskinafskærmning

Funktionel og sikker afskærmning til fabrikker

Vi udfører både enkelte afskærmninger og helt komplette færdigløsninger, frem til fuld færdigmontage hos jer, med en høj finish, som imødekommer jeres krav til kvalitet, når det gælder maskinafskærmning og lydafskærmning. 

Vi imødekommer jeres ønsker om funktionalitet, design og med et bredt program af adgangslåger, kan vi sikre de nødvendige adgangsforhold til arbejds- og serviceområderne. Vores team er gearet til at håndtere jeres individuelle løsninger, og vi kan håndtere projekter fra start til slut, således at I kan fokusere på jeres kompetenceområder.

Hjælp til udvikling, konstruktion og projektstyring ved maskinafskærmning

System Standex A/S har over 40 års erfaring med fremstilling af tekniske konstruktioner til industrien. Vores profilsystemer kan anvendes til at løse et utal af opgaver, og vores kompetente teknikere har de nødvendige kompetencer til at sikre, at opgaverne bliver løst i forhold til jeres specifikationer.

maskinafskaermning

Vi kan være med helt fra idéfasen og frem til den endelige konstruktion, hvor vores egne konstruktører fremstiller 3D-tegninger til godkendelse i gængse cad-filformater. Vi stiller vores knowhow og kompetencer til rådighed i hele projektforløbet, således at vi kan bidrage optimalt til at jeres projekter bliver en succes. 


Brug for profiler og samleled til egen forarbejdning, klik HER!

 

Få vejledning og hjælp til maskinafskærmning. 

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på tlf. 66 15 66 15

 

 

Standex custom enclosures  

Se brochure

 

Se alle profiler

     
    profiler 500x700