Foldbare messediske

diske 1diske 2diske 3diske 4

 

Professionel branding af din virksomhed med foldbare messediske

Foldbare messediske er et stærkt salgsværktøj til at fremvise dine services og produkter overfor potentielle kunder on location. Diskene fylder ganske lidt, så du kan transportere dem i personbil hen til det pågældende event. Demobordet er nemt at folde ud og stille op i løbet af ganske få minutter.

 

Vi fører en række standardstørrelser af stabile og rengøringsvenlige messediske beregnet til at tage med på farten. Det foldbare design gør dem nemme at transportere imellem forskellige steder. Stellet kan klappes sammen og pakkes ned i en transporttaske, så det fylder ganske lidt. 

Diskene er bl.a. velegnet til brug på messer, smagsprøvestande i supermarkeder, produktdemonstration ved butik eller som informationsdisk ved indgange.

Vores foldbare salgsdiske og demoborde er fremstillet af aluminium og leveres med bordplade og hylde i hvidmalet aluminium (dog ekskl. hylde i PC-6/hjørnemodul). Diskene kan leveres i flere størrelser og 2 forskellige standardhøjder.

Har du brug for diske på andre mål, farver, eller i stort oplæg så ring til os eller en email for tilbud til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se brochure

 

Eksempler på specialdiske 

 

 

 
specialdisk 6