55-Frame, 992x372 mm - Topramme over dør, dørhøjde 2 ½ modul
Denne topramme i aluminium måler 992x372 mm. Rammen anvendes oven over messedøren i 55 frame-systemet for at opnå en højde på 2 1/2 modul svarende til 992x2480 mm.

55 Frame-systemet er en modulært system til opbygning af udstillinger. Det består af aluminiumsrammer i forskellige modulstørrelser og tilbehør, der let kan samles og tilpasses uden brug af værktøj. Systemet giver brugerne stor kreativ frihed til at skabe unikke og professionelle præsentationer til butiksudstillinger, showrooms, events og messer.

Den kontinuerlige hulstruktur på rammerne tillader fleksibel sammensætning af modulerne ved hjælp af koblingsbeslag, hvilket muliggør forskellige formater og størrelser. 55 Frame-systemet  kan tilpasses med grafik for både stofbannere og plader. 

Rammerne er monteret med skruer, hvilket gør dem enkle at adskille på alle fire sider og dermed lette at transportere og opbevare i kompakt form.

Montering af grafik
Stofbannerets gummikant skal bøjes omkring stoffet og presses ind i rammens spor hele vejen rundt for at sikre en stram og glat pasform. Det anbefales at begynde i siderne og afslutte med hjørnerne for bedste resultat.

Grafikplader kan fastgøres ved hjælp af velcrobånd i de brede inderspor på rammerne samt på PVC-pladen. Herefter kan pladen let monteres ved at klæbe den fast langs velcrobåndet i rammen.
Anvendelse: Rammer for plader, Rammer for stofbannere
Materiale: Aluminium
Serviceartikelgruppe: 5.1
Varekategorikode: 26