55-Frame, 992x868 mm - Topramme over dør, dørhøjde 3 modul
Denne topramme i aluminium måler 992x868 mm og bruges over messedøren i 55 frame-systemet for at skabe en totalhøjde på 3 moduler svarende til 992x2976 mm.

I 55 Frame-systemet har du mulighed for at skabe imponerende udstillinger. Her finder du rammer i forskellige modulstørrelser og tilbehør, der kan samles og tilpasses uden brug af værktøj. Dette giver dig stor kreativ frihed til at skabe unikke og professionelle præsentationer til butiksudstillinger, showrooms, events og messer.

Den kontinuerlige hulstruktur på rammerne tillader dig at sammensætte modulerne fleksibelt ved hjælp af koblingsbeslag, så du kan tilpasse dem efter forskellige formater og størrelser. I 55 Frame-systemet har du mulighed for at bruge både grafik med stofbannere eller plader.

Rammerne er monteret med skruer, hvilket gør dem nemme at adskille på alle fire sider og dermed lette at transportere og opbevare i kompakt form.

Montering af grafik:
Buk gummikanten på stofbanneret omkring stoffet og tryk den forsigtigt ind i rammens spor hele vejen rundt for at sikre, at det sidder stramt og glat. Det er en god idé at starte i siderne og derefter afslutte med hjørnerne.

Grafikplader kan fastgøres ved hjælp af velcrobånd i de brede inderspor på rammerne samt på PVC-pladen. Efterfølgende kan pladen nemt monteres ved at klæbe den fast langs velcrobåndet i rammen.
Anvendelse: Rammer for plader, Rammer for stofbannere
Materiale: Aluminium
Type: Rammer
Serviceartikelgruppe: 5.1
Varekategorikode: 26