Akustikbilleder
Lyddæmpning til arbejdspladser og institutioner

 

Store åbne rum og fællesarealer har tit en dårlig akustik, hvor det er svært at filtrere lydene og lokalerne opleves derfor støjende.  Lydniveauet har stor betydning for vores trivsel i dagligdagen. Højt støjniveau giver hovedpine, stress og nedsat koncentrationsevne, hvis man udsættes for det i længere tid.

 

Akustikløsninger til bedre trivsel i hverdagen

Få minimeret støjniveauet med lydabsorberende akustikbilleder. System Standex tilbyder komplette løsninger til indretningen af dine lokaler, som både mindsker støj og forbedrer taleforståelse. Bedre filtrering af lyden har mange positive virkninger, som gør det lettere at koncentrere sig og mindsker stress.

 

Flot indretning af dine lokaler med lyddæmpende billeder

Udover akustikbillederne hjælper med lydregulering, er de også dekorative og skaber en god atmosfære i rummet.

Stoflærredet indrammes af en diskret aluminiumsramme, som visuelt får motivet til at træde frem på vægoverfladen.Stoflærrederne er nemme at tage ud enten til rens eller hvis du ønsker at skifte motiv. Du vælger selv motiverne til rammerne, så de matcher med dit ønskede udtryk i lokalet. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for inspiration til indretningen.

 Du kan få rammerne enten som væghængte eller nedhængte billeder samt som fritstående skillevægge. Se vores løsninger herunder:

 

fritstaaende vaegge akustik   lofthaengte akustikbilleder loft web   rumdeler kontor akustik
 

Fritstående skillerum

Velegnet til afskærminger i større åbne rum med mulighed for at ændre indretningen efter behov. Kan udstyres med magnetiske tavler til f.eks. mødeområder eller skoleprojekter. 

 

Nedhængt fra loft

Praktisk løsning til lyddæmpning i lokaler uden at miste gulvplads. Motiverne kan være dekorative, eller du kan bruge dem som funktionelle skilte til at afmærke områder.

 

Rumadskillere

Funktionel og dekorativ opdeling af lokalet, hvor du gerne vil have et afskærmet område til f.eks. møder og projektarbejde.

         
skillevaegge akustik mellem skriveborde   vaeghaengte akustikbilleder    
 

Skærmvægge mellem skriveborde

Absorberer støjen fra bl.a. tastatur og telefonopkald, og giver mere arbejdsro uden du behøver at være afskåret fra dine arbejdskollegaer.

 

Væghængte billeder

Lyddæmpning til væggene, som både forbedrer akustikken og er dekorative i dine lokaler.

   

 

Stoflærredet kan enten monteres på én side til væghængte akustikbilleder- eller på begge sider ved f.eks. nedhængende akustikbilleder  eller de fritstående skillerum og skærmvægge.

 

Specifikationer
 
exempel  

 

  Produktbeskrivelse
Lyddæmpende plader beklædt med udskiftelig textilprint. Stoflærredet kræver ingen værktøj for at blive skiftet.
   

 

Materialer

 

 

 

 

 

Aluminiumsramme, brændhæmmende plade og textilprint

Formater

Skræddersyes til ønsket størrelse. Pladetykkelse: 44 mm

Lydabsorbering

Klasse A 0.95

Vedligeholdelse

Tåler støvsugning og rengøring med en fugtig klud.

Ramme

Enkeltsidet eller dobbeltsidet stofprint

Stelfarver

 Kan laves i alle RAL-farver

Varianter

Fritstående skillerum, nedhængt fra loft, væghængt, rumdelere og skærmvægge

 

Mere om akustikbilleder

 

Se brochure online  

 

Kontakt os for et tilbud på +45 66 15 66 15 eller send en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.