Akustikbilleder

gripgrab akustik slide 1

Lyddæmpende billeder til arbejdspladser

- motiver efter eget valg

Få minimeret støjniveauet med lydabsorberende akustikbilleder. System Standex tilbyder komplette løsninger, som både mindsker støj og forbedrer taleforståelse i et lokale.

Billederne laves med flot stofprint, du selv vælger. Herunder kan du se nogle eksempler hvordan du kan benytte vores akustik løsninger på arbejdspladsen.

akustik kontor   akustikbilleder loft skilte   rumdeler kontor akustik
 

Fritstående skillerum

Velegnet til afskærminger i større åbne rum med mulighed for at ændre indretningen efter behov. Kan udstyres med magnetiske tavler til f.eks. mødeområder eller skoleprojekter. 

 

Nedhængt fra loft

Praktisk løsning til lyddæmpning i lokaler uden at miste gulvplads. Motiverne kan være dekorative, eller du kan bruge dem som funktionelle skilte til at afmærke områder.

 

Rumadskillere

Funktionel og dekorativ opdeling af lokalet, hvor du gerne vil have et afskærmet område til f.eks. møder og projektarbejde.

         
skillevaegge akustik mellem skriveborde   akustikbilleder vaeghaengt    
 

Skærmvægge mellem skriveborde

Absorberer støjen fra bl.a. tastatur og telefonopkald, og giver mere arbejdsro uden du behøver at være afskåret fra dine arbejdskollegaer.

 

Væghængte akustikbilleder

Lyddæmpning til væggene, som både forbedrer akustikken og er dekorative i dine lokaler.

   

Specifikationer for akustikbilleder

 
akustik stofprint  

 

 

Produktbeskrivelse

Lyddæmpende plader beklædt med udskiftelig textilprint. Stoflærredet kræver ingen værktøj for at blive skiftet.

   

Materialer

 

 

 

 

 

Aluminiumsramme, brændhæmmende plade og textilprint

Formater

Skræddersyes til ønsket størrelse. Pladetykkelse: 44 mm

Lydabsorbering

Klasse A 0.95

Vedligeholdelse

Tåler støvsugning og rengøring med en fugtig klud.

Ramme

Enkeltsidet eller dobbeltsidet stofprint

Stelfarver

Kan laves i alle RAL-farver

Varianter

Fritstående skillerum, nedhængt fra loft, væghængt, rumdelere og skærmvægge

 

Mere information om akustik løsninger

 

 

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på akustik billeder på nedenstående formular:
 
 

 

 

 

 

 

Hvad er akustik?

Akustik handler om hvor længe lyden gengives i rummet. Jo mere det runger i et lokale, desto sværere er det at opfatte og filtrere lydene. Når lydene er svære at opfatte bliver de til støj.

Hvad er god akustik?

For at skabe gode lydmæssige forhold handler det om at forkorte efterklangstiden i rummet. Lydene må derfor ikke blive hængende for længe. Det vil sige at et rum med meget rungen og rumklang har dårlig akustik.

Jo flere store hårde overflader lokalet har, desto mere reflekteres lyden. Dette er især et problem i lokaler, hvor der er højt til loftet. For at forbedre akustikken handler det derfor om at erstatte de hårde flader med absorberende materialer. Her er akustikbilleder en ideel løsning, da de kan absorberer lyden uden at fylde ud i lokalet.

Hvor mange lyddæmpende billeder og akustikplader der skal til for at skabe optimale lydforhold afhænger af rummets størrelse og funktion. De 2 faktorer som spiller ind er efterklangstiden og Absorptionsarealet.

 

Akustikløsninger til bedre trivsel i hverdagen

En god akustikløsning kan have stor betydning for trivslen på din arbejdsplads. Gode akustiske forhold gør det lettere at fokusere, huske og lytte, som øger både motivation og produktivitet. Minimering af støj betyder også at chancen for mental træthed, hovedpine og stress sænkes.

 

Flot indretning af dine lokaler med lyddæmpende billeder

Udover akustikbillederne hjælper med lydregulering, er de også dekorative og skaber en god atmosfære i rummet. Se f.eks. hvordan Jyske Bank og GribGrap fik indrettet deres lokaler i vores cases med akustikløsninger

Stoflærredet indrammes af en diskret aluminiumsramme, som visuelt får motivet til at træde frem på vægoverfladen. Stoflærrederne er nemme at tage ud enten til rens eller hvis du ønsker at skifte motiv.Du vælger selv motiverne til rammerne, så de matcher med dit ønskede udtryk i lokalet. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for inspiration til indretningen.

Stoflærredet kan enten monteres på én side til væghængte akustik billeder- eller på begge sider ved f.eks. nedhængende akustikbilleder eller de fritstående skillerum og skærmvægge.