fbpx

Brochureholdere og infostandere

System Standex tilbyder et bredt program indenfor indendørs skiltestandere.

Vi tilbyder en række standardløsninger - se produkter nedenfor.

ods 30   ods 72   ods 74

Ønskes skiltestandere i anden udførelse, farve eller design, så kontakt os per Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon +45 66 15 66 15 eller via kontaktformular.

Eller har du spørgsmål til vores infostandere, reklamestandere eller andre af vores produkter, så er du også meget velkommen til at kontakte os, vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi producerer skiltestandere i alle størrelser, udformninger og farver.  Det betyder, at du selv kan designe din egen skiltestander - med netop det du har brug for.

Skilterammer, brochurehylder, produkthylder, fladskærme og Ipads er blot noget af al det tilbehør, der kan monteres på skiltestandere.

Pris infoskilte og produkt infoskilte, er velegnede i mange butikker som kundeinfo om de udstillede produkter.

Skiltestander

Displaystandere er velegnede til udstilling i supermarkeder mm, hvor kunderne selv kan finde såvel produkt som information om produktet.

Standerne er lavet af aluminium, som er et godt materiale at arbejde med. Det er rimelig korrosionsfast, lav vægt, fleksibelt og har en velegnet overflade til at lakere på, hvis standerne ønskes i en iøjnefaldende farve.​

Standex Display
stands
  Skilte- og
infostandere
 
   
poster display stands 500x700  stander brochure