fbpx
led lyskasse 1250x2000mm Grohe

 

 

 

”Samarbejdet mellem System Standex og GROHE bygger på et ekstremt tæt partnerskab samt fleksibilitet og kreativitet, hvilket konstant er med til at udbygge vores tilstedeværelse og eksponering i butikkerne for at løfte begrebet 'salgsklar butik' til nye højder."

Mathias Kofoed, GROHE A/S

 

Hos System Standex A/S er vi er stolte over, at være valgt som leverandør af LED-lyskasser i forbindelse med den danske markedsføring for verdens førende udbyder inden for sanitære løsninger - GROHE A/S.

Vi har i tæt samarbejde med GROHE´s  konsulenter og marketingsafdeling designet og produceret helt nye typer af vores dansk producerede LED-lyskasser.

LED-lyskasser med 3D-effekt

Til udstilling af GROHE´s nye brusesystemer, Vitalio start system 250 og start system 250  Cube, udviklede vi en ny variant af lyskasser med et 3D-look.

Brusesystemerne er monteret direkte på banneret i den 100mm dybe ramme. Rammerne er belyst med 230V LED-moduler og pulverlakeret i ønsket RAL-farve for at skabe et smukt og fuldendt udtryk, der matcher GROHE’s brand.

Resultatet er en smuk kombination af grafik og udstillingsvarer. Effekten er en nytænkende og fantastisk måde at skabe det helt rigtige blikfang, der skiller sig ud fra mængden.

 

lyskasse med bruser

Skræddersyede LED-lyskasser på mål

Ligeledes har vi produceret 230V LED-lyskasser i alle tænkelige størrelser, til gulvet, ophængt på vægge eller med speciellavede beslag, så LED-lyskasserne tilpasses den enkelte GROHE-kundes butikskoncept. Læs mere om vores LED-lyskasser her >>

Vi takker GROHE A/S for tilliden og for det gode konstruktive samarbejde.

  lyskasse 800x2000mm grohe
   


LED-lyskasser

 

230V
LED-lyskasser

lyskasser brochure   230v lyskasser