fbpx

Covid-19 afskærmning

Covid-19 afskærmninger til corona forebyggelse

Covid-19 afskærmninger

-Rumdeling og afskærmning til forebyggelse af corona smitte

System Standex hjælper institutioner og virksomheder med sikkerhedstiltag til forebyggelse af covid-19 smitte og andre sygdomme. Vi tilbyder løsninger indenfor rumopdeling, skillevægge og afskærmning til at skabe tryghed på din arbejdsplads.

Vi tilbyder afskærmninger indenfor en bred vifte af områder herunder kontor, reception, uddannelsessteder og arbejdsstationer i produktionshaller. Med vores modulære system i aluminium kan du indrette og ændre på arbejdspladsens opbygning. Alle vores løsninger skræddersyes efter dine ønskede mål. Kontakt os på Tlf. 66 15 66 15 for et tilbud.

Herunder ser du nogle eksempler på opstillinger med vores modulære rumdelere med faste vægge og vinduesparti, hvor kollegaerne kan se ind til hinanden.

 

T rumdeling   L Rumdeling   X rumdeling
         

T-formet afskærmning

 

L-formet afskærmning

 

X-formet afskærmning

 

Fritstående skillevægge

I f.eks. kundereceptionen, varemodtagelsen eller butikker kan et fritstående skillerum beskytte den ansatte imod smitte. Højde og længde kan tilpasses efter dine ønsker. Skillevæggene fremstilles med print på pladerne af f.eks. firmalogo, produktfotos eller stemningsbilleder.

 

 

fritstaaende skillevaegge

 

Mobile skillevægge

Vores mobile skillevægge er en ideel løsning til steder, hvor der er behov for løbende at ændre på afskærmningen i f.eks. storrumskontorer og fællesarealer på skoler. Disse afskærmninger er fremstillet med hjul og kan laves med en fast ramme eller foldevæg. Derudover kan de fremstilles med akustikplader til at dæmpe støj i lokaler, hvor der er brug for arbejdsro.

fritstaaende skillevaegge

 

Stander til håndsprit

Smitte kan sætte sig på kontaktflader såsom håndtag og bordplader. Derfor er det også vigtigt at opretholde den gode hygiejne på arbejdspladsen. Med vores standere til håndsprit har I let adgang til desinfektionsmidler. Standerne er lavet med holdere som passer til de fleste sæbe- og håndspritbeholdere. De er nemme og flytte og kan eksempelvis være gode at stille tæt på indgange eller i fællesarealer. Se mere om vores standere ved at følge linkene herunder.

Håndsprit stander   Stander til håndsprit    
         

Stander med fast holder

 

Stander med holder til sæbe og håndsprit flasker