fbpx

Easylock 4 -Pressevæg uden værktøj

 
 

Pressevæg

Flot præsentation af dine grafiske budskaber med rammesystemet Easylock 4. Pressevæggen er utrolig nem at transportere og let at sætte op uden brug af værktøj. Vælg mellem vores 3 standardstørrelser eller fremstilling efter skræddersyede mål.

   

>> Hurtig at stille op uden værktøj
>> Let at skille ad og transportere
>> Motivet er nemt at ændre

 

 

Rammestørrelser

Ønsker du andre størrelser end de viste - Kontakt os for et tilbud på tlf. 66 15 66 15 eller på e-mail: info@system-standex.dk. 

 

easylock4 display

 
ingen vaerktoej

Pressevæg uden værktøj

Pressevæggen er fremstillet i et elegant alurammesystem med spor til montage af stofbannere.

Væggen er hurtig at stille op uden brug af værktøj. Du sætter helt enkelt rammerne sammen og låser dem fast til hinanden via håndtaget på aluprofilen.

 

stofbanner

 

Mange anvendelsesmuligheder

Pressevæggen er utrolig fleksibel i brug. Ønsker du at opgradere din grafik er det nemt at udskifte stofprint med et nyt. På den måde kan du genbruge displayet til forskellige anledninger som udstillinger, messer og events.

 

transporttaske

 

Nem at transportere

Rammen er nem at skille ad, og kan opbevares i en taske i usamlet tilstand. Displayet er derfor utrolig let at transportere til forskellige lokalitioner og optager ikke ret meget plads under opmagasinering.

 

 

 

Samling/montering af pressevæg

Det er meget let at samle Easylock 4. Start med at samle bunden og fastgør fødderne via drejehåndtaget. Derefter sætter du siderne sammen og låser dem fast til hinanden ved at trykke ned på håndtagene på aluprofilerne. Afsluttende sætter du toppen på og monterer dit stofbanner langs sporet på rammen.

 

hjoerne easylock4
Samling af hjørne
 
samling easylock4
Forlængelse
 
bund easylock4
Samling af fod
         

Easylock-4 pressevæg fra System Standex på Vimeo.