fbpx

Om System Standex

System Standex er etableret i 1964. I starten var det primært udstillingssystemer, der udgjorde virksomhedens forretningsgrundlag, og det er stadig et væsentligt produktområde for System Standex.


I løbet af årene er der udviklet flere produktområder. Vitriner, montre og totale indretninger til Museer. Specialinventar til butiksindretninger. Og som det nyeste produktområde er udvikling og produktion af maskinafskærmninger blevet en væsentlig aktivitet hos System Standex.


Vores kompetence er baseret på aluminium rør og profiler i eget design, der kombineres og opbygges med forskellige specialudviklede samlemetoder. Det giver mulighed for stor produktfleksibilitet og udvikling af individuelle løsninger efter kundernes behov. Vi råder over egen malerafdeling, hvormed produkterne kan leveres i en finish, der passer til individuelle behov.


Herudover har vi egen designafdeling og konstruerer individuelle løsninger på CAD. I dag er System Standex førende i Danmark inden for virksomhedens produktområder. Der er desuden opbygget en betydelig eksport til det meste af verden.


Vi lægger stor vægt på nytænkning og produktudvikling. De nyeste eksempler er foldesystemer til udstillinger og nye flot designede løsninger til maskinafskærmninger.

System Standex er medlem af DANSK INDUSTRI.

Hvis du ikke lige finder det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

 System Standex - Foto af virksomheden

 Her vises vores bygning på Herluf Trolles Vej 140, Odense