fbpx

Gadeskilte - A skilte og stormskilte

Hos System Standex finder du en bred vifte af gadeskilte til placering på fortove, gangstier, indkørsler, tankstationer, togstationer mm. Vælg imellem et stort udvalg af standardstørrelser. Ønsker du andre mål, farver og design kontakt os på tlf. 66 15 66 15 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et tilbud.

Gadeskilte kan øge din butiks synlighed og omsætning

Skiltning på gaden er perfekt til at præsentere din forretning, hvor potentielle kunder kommer forbi. 

I vores sortiment finder du flere forskellige slags gadeskilte som a skilte, sandwichskilte, fortovsskilte, stormsikre skilte og skiltestandere med betonfod.


Plakatstørrelser til fortovs- og sandwichskilte

Vi tilbyder gadeskilte med forskellige reklame- og plakatstørrelser. Her finder du bl.a. udendørs skilte beregnet til plakater med målene:

  • A1
  • 500 x 700mm
  • 700 x 1000 mm

Har du brug for et specifikt plakatmål tilbyder vi også skræddersyede skilteløsninger. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for andre formater.

 

Hvorfor vælge A skilte?

A skilte er ideelle som gadeskilte pga. af deres sammenklaplige design. De er utrolige lette at sætte frem, og fordi kan klappes sammen fylder de ganske lidt ved opbevaring.

Butiksskiltene er designet med praktiske klikrammer/snaprammer, så du let kan skifte plakaten uden brug af værktøj. Den refleksfrie frontplade fjerner genskin, så dine budskaber er synlige fra alle vinkler uden forstyrrelser fra solen.

Samtidig beskytter anti-reflekspladen også plakaterne, så de holder sig pæne på trods af vejr og vind. 

Du kan få gadeskiltene i flere forskellige designs. Bl.a. tilbyder vi modeller med A-buk samt skilte med rundede eller smig skårne hjørner. Du kan også vælge om du vil have logo printet på toppen.

Stormsikre skilte – Reklamestandere til al slags vejr!

I vores sortiment har vi flere forskellige stormskilte for dig, som gerne vil reklamere i alt slags vejr. Skiltene kan klare op til vindstyrke 10 (100 km/t), så de kan stå ude året rundt og i al slags vejr. De stormsikre skilte er monteret med stabile fjedre, som gør skiltene bøjer af i vinden, og derfor ikke vælter på grund af kraftig blæst. 

Vi tilbyder 2 modeller af stormskilte. Den ene type er designet med plastfod, hvor du kan fylde vand eller sand i. Den anden type er udført med elegante stålben.

Ligesom A skiltene er de stormsikre skilte også udstyret med klikrammer og en klar anti-refleksplade for at beskytte din plakat. Den smarte klik-funktion i rammen gør det nemt at udskifte dit budskab. Du klikker blot de 4 rammeprofiler op, og sætter en ny plakat i.

 

Skilte beskyttet mod tyveri og hærværk

Vi tilbyder også gadeskilte med sikkerhedsrammer, som kræver specialværktøj for at åbne. Disse skilte er for dig, som gerne vil have et indbrudssikkert skilt, hvor dine budskaber er beskyttet mod hærværk.