fbpx

Håndsprit standere og dispensere

Håndsprit standere til et sundt og trygt arbejdsmiljø

I denne pandemitid er vi nødt til at tage ekstra forholdsregler for at passe på hinanden. På både uddannelse og job er vi løbende i kontakt med hinanden. Her kan smitte forekomme ved direkte kontakt, men også igennem forskellige berøringsflader som stole, håndtag eller papirer. Derfor er det vigtigt at holde hygiejnen på et højt niveau for at forebygge smitte med coronavirus. 

Med vores håndsprit standere får I let adgang til hånddesinfektion på arbejdspladsen og ude i det offentlige rum. De er designet med en holder, som passer til de fleste typer af sæbe- og håndspritflasker. Standerne er fremstillet med et skilt inkl. Sundhedsstyrelsens infoplakat til at forstærke den positive adfærd med hyppig rengøring af hænder.

Håndsprit standerne er utrolig fleksible i brug og kan stilles alle steder. Du kan f.eks. anvende dem i indkøbscentret, på kontoret, receptionen, sygehuset, plejehjem og i skolen.

 

2 varianter af håndsprit standere

På vores webshop tilbyder vi 2 varianter af håndsprit standere.

Den ene model er fremstillet med en holder som kan indstilles i højden, hvor du kan stille flasker med både skruelåg eller pumpe i.

Vores anden type af håndsprit standere er forsynet med en fast holder beregnet til montere flasker med pumpe. Du har ligeledes mulighed for at tage både holdere og skilt af, hvis du ønsker at montere en dispenser direkte på standeren.

 

Danskproducerede håndsprit standere

Produkterne er udviklet og produceret på vores værksted i Odense, da vi så et behov for en kombineret løsning med skiltning og hånddesinfektion. Standerne findes allerede flere steder ude på OUH, SDU og i flere butikker rundt omkring i landet, hvor de har været utrolig glade for standerne. 

Har du særlige ønsker til funktion og udseende af dine håndsprit standere? Vi tilbyder også skræddersyede løsninger. Ring til os på tlf. 66 15 66 15 for at høre nærmere om mulighederne.