fbpx

Long distance LED-lyskasser

long distance
           
Giv dine storformat bannere et visuelt boost med vores smukke displays belyst med LED-moduler. Med LED-lyskasser kan du allerede på afstand fange din målgruppes opmærksomhed og styrke købeoplevelsen.

LED-lyskasser er utroligt fleksible i brug, da motivet let kan udskiftes, og du kan derfor genanvende dine displays i mange forskellige sammenhænge som f.eks. til butiksindretning, showrooms, events og messestande.


led moduler kantbelysning
 
Kantbelysning med LED-moduler

Kantbelyste LED-lyskasser i store formater

Vores nye long distance 24V LED-moduler giver dig mulighed for at få LED-lyskasser i store formater med kantbelysning. 

Kantbelysning betyder, at modulerne er placeret hele vejen rundt langs indersiden af rammen, og det er en økonomisk måde at belyse sit display på sammenlignet med bagbelysning. 

Førhen var kantbelysning forbeholdt mindre lyskasser pga. lysdiodernes begrænsede rækkevidde, men med de nye long distance LED-moduler er det muligt at belyse rammer med en højde på op til 4 meter.


frame sfs

Fleksible displays hvor du nemt kan udskifte motivet
Vores long distance LED-lyskasser er fremstillet i slanke aluprofiler, hvor bannerne går helt til kant. Dette skaber en smuk effekt, hvor motivet springer ud og fremstår nærværende for iagttagerne.

En af de store fordele ved LED-lyskasserne, er at du kan udskifte motivet uden at skulle investere i et nyt display. Rammerne er nemlig designet med et spor, hvor du kan sætte stofbannere med gummikant i. Det er nemt at montere banneret, og det kræver intet værktøj. Du trykker ganske enkelt banneret ind i sporet langs rammens kant.

Kompakt under transport
Rammerne er lavet i et profilsystem, så de let kan skilles ad og samles igen. Du kan derfor let transportere dem til dine udstillingssteder.

Størrelser efter dine ønsker
LED-lyskasserne leveres i alle størrelser som både enkelt- og dobbeltsidede displays med en dybde på 85 mm, 120 mm eller 150 mm. De kan både fremstilles som fritstående rammer, monteret på væg, nedhængt fra loft eller bygges sammen med et udstillingssystem.

Long distance LED-modulerne er monteret i indersiden af rammen, og de er placeret således, at profilerne er lette at adskille for transport.
 
stofbanner
Udskiftelig stofbanner med gummikant
På stofbanneret er der påsyet en gummikant. Denne kant trykker du ind i sporet langs rammen.

Det kræver intet værktøj at sætte banneret i, og du kan nemt udskifte motivet.

Se vores vejledning for stofbannere her
 
Brochure:

Long distance led lyskasser brochure