fbpx

Modulære udstillings- og messestande

Easylock 1 er et modulært stofbannersystem til messestande og udstillingsbrug fremstillet i aluminium. Standen samles ved hjælp af de praktiske Easyhandles, uden brug af værktøj. Rammmerne fås i standard størrelserne 1000 x 1000 mm, 1000 x 500 mm  og 500 x 500 mm eller kan laves efter dine ønskede mål. Velegnet til Messer, butik eller showrooms.


Easylock 2 er et udstillingssystem til stofprint i modulmål.

Systemet er fremstillet i aluminiumsrammer og samles med de praktiske Easyhandles uden brug af værktøj. Rammerne fås i standardmålene1000x1000mm, 1000x500mm og 500x500 mm eller kan laves i specielle størrelser. Et fleksibelt system til både store og små udstillings- og messestande.

Easylock 3 er et modulært system til udstilling og messestande med grafik på plader. Aluminiumsrammerne kræver ingen brug af værktøj takket være det funktionelle samlesystem med Easyhandles. De grafiske plader monteres ganske enkelt ved hjælp af magnetiske bånd. Et fleksibelt og holdbart udstillingssystem med mange anvendelsesmuligheder.

EASYLOCK-4 er et rammesystem til messestande og messevægge, som bygges op uden brug af værktøj. Du sætter helt enkelt rammerne sammen og låser dem fast til hinanden via håndtaget på aluprofilen.

Systemet bygges op i forskellige designs/størrelser, hvor du kan genanvende materialerne i andre sammenhænge.

Profilsystem til stofbannere

 

How to work with fabric frames

  Baldakiner   Easylock-4  
profilsystemer stofbanner dk 2015 how to work with fabric frames brochure Baldakiner EasyLock 4 brochure