fbpx
 
 

Messestande

Bliv hurtigt klar til messen. I vores udvalg finder du færdige standløsninger i forskellige størrelser. Du skal blot vælge den ønskede stand og indsende din egen grafik. 

   

 

>> Spar tid på planlægningen af din messedeltagelse

>> Nemt overblik over din stand

>> Komplet messeløsning med få klik

>> Hurtig opstilling uden værktøj

 

Priser fra: DKK 21.735,00
Priser fra: DKK 14.375,00
Priser fra: DKK 7.245,00
Priser fra: DKK 23.000,00
Priser fra: DKK 15.700,00
Priser fra: DKK 8.585,00
Priser fra: DKK 25.875,00
Priser fra: DKK 18.700,00
Priser fra: DKK 11.500,00
Priser fra: DKK 27.600,00
Priser fra: DKK 20.280,00
Priser fra: DKK 13.225,00


Bestil messestande online

Det kan være meget omfattende at deltage i en messe. Alene opbygning af messestanden kan være meget krævende i forhold til valg af materialer og montage. Derfor kan du hos bestille komplette messestande med ganske få klik, og derved få en stand klar til at sætte op på messe. Med vores standard messeløsninger vælger du ganske enkelt standens design, størrelse og evt. om du ønsker ekstra messeudstyr som messediske eller spotlamper. 

I vores udvalg finder du både hjørnestande, I-stande og U-stande. Standhøjden på de udvalgte stande er 2,5 meter. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en pris, hvis du ønsker stande i en anden højde. Vi tilbyder udstillingsstande i størrelserne 3 x 3 meter, 3 x 4 meter, 3 x 5 meter og 3 x 6 meter.

For dig med særlige ønsker til mål og design, tilbyder vi også skræddersyede messestande. Vi kan hjælpe dig i flere faser af dit udstillingsprojekt fra leverandør af materialer til komplet koordinering af din messedeltagelse. 

 

Messestand uden brug af værktøj 

Messestandene er fremstillet i vores smarte Easylock-4 rammesystem i letvægtsaluminium. Systemet kan skilles ad i flere mindre dele og bevares i enten kasser eller nylontasker, så det er let at flytte og transportere til og fra messe. Det er utrolig nemt at stille op og tage ned uden brug af værktøj. Du sætter ganske enkelt rammerne sammen og låser dem fast til hinanden via håndtagene på aluprofilerne og afslutter med at sætte stofbannere i langs rammerne montagespor.

 samling fod messestand  ekstension messestand  samling hjoerne messestand

 

 

 

 

Fleksibelt messesystem

Du kan til enhver tid udskifte grafikken, bygge din stand om eller genbruge materialerne i nye designs og størrelser. Du behøver derfor ikke investere i et helt nyt system, hver gang du ønsker at lave ændringer til din messestand.

EasyLock 4 brochure Læs mere i vores brochure om Easylock-4