fbpx

Plakatrammer

snapramme runde hjorner  

Plakatrammer til skiltning og display

Plakatrammer med snapfunktion for nem udskiftning af plakat uden værktøj.

Elegante rammer i aluminum med en flot overfladebehandling i sølv og refleksfri frontplade, som sikrer dine plakater er præsentable fra alle vinkler uden forstyrrelser fra sol og andre lyskilder. 

Vi tilbyder også rammer i andre størrelser og farver end det viste sortiment - kontakt os for et tilbud.

Plakatrammer i flot aludesign

Fremhæv dine grafiske budskaber med en flot plakatramme til væggen. Rammerne er oplagt til information, skiltning og display.

Vælg mellem flere forskellige størrelser og rammer med en brede på 19 mm, 25 mm 32 mm og 44 mm.

Plakatrammerne er fremstillet i sølvanodiseret aluminium for en flot finish, der lader din plakat stå frem på elegant vis.

Nem udskiftning af plakat med klikrammer

Vores alurammer med klik-funktion gør det let for dig at udskifte motivet. Du åbner ganske enkelt rammens 4 sider og sætter den nye plakat i og lukker den til igen – alt sammen uden brug af værktøj.

Det refleksfrie frontglas i plakatrammen mindsker genskin fra sol og elektrisk lys, så din plakat er synlig fra alle vinkler.

 

Rammestørelser og plakatmål

Størrelserne på rammerne er baseret på selve plakatmålet og ikke rammernes ydermål.

Vi tilbyder f.eks. plakatrammer i de klassiske formater A4 og A3. De er bl.a velegnede som informationstavler, menukort, pris- og tilbudsskilte eller vejledningsskilte.

Vores store alurammer i A2, A1, 50x70 cm, 70x100 cm og 100x140cm er især velegnede til reklame og events. Helt specielt til filmplakater tilbyder vi biograf plakatrammer i målene 685 mm x 1015 mm.

Har du andre ønsker til størrelser og mål? Så tilbyder vi også rammer lavet i kundespecifikke størrelser med mulighed for pulverlakering i RAL-farve. Send din forespørgsel med ønskede mål og antal til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..