fbpx

Snaprammer og klikrammer

Elegante snaprammer designet i sølvanodiseret aluminium med refleksfri frontglas. De er velegnede til display af plakater. De fås i flere forskellige størrelser, rammebredder samt med lige eller rundede hjørner.

Den smarte klik-funktion gør du hurtigt og nemt kan udskifte plakaten uden brug af værktøj.

25 mm snap   skilteramme 32mm oval   smighjorner 2

 

Hvad er en snapramme og en klikramme?

Snaprammer er smart form for ramme beregnet til at sætte plakater i. De anvendes ofte til display af budskaber eller som informationsskilte. Alternative navne for denne type ramme er klikrammer, plakatrammer eller klaprammer.

Denne elegante aluramme er designet med en såkaldt snap-funktion og har et gennemsigtig og refleksfrit frontglas til at beskytte plakaten. Snap-funktionen betyder at rammen er lavet med 4 oplukkelige profiler. Du klikker ganske enkelt profilerne åbne for at sætte din plakat i, sammen med det beskyttende frontglas, for derefter at lukke den igen. På den måde kan du hurtigt og nemt skifte budskab uden brug af værktøj.

Hvordan monteres snaprammer?

Snap- og klikrammer er beregnet til montering på væg og kan skrues direkte fast på væggen eller ved brug af dobbeltklæbende tape.

Rammerne kan både sættes op i liggende eller stående format.

 

Hvor kan de anvendes?

Snaprammerne kan anvendes alle steder med et behov for at fremhæve et budskab.
Det kan f.eks. være til skiltning indendørs og udendørs ved supermarkeder, caféer, restauranter, butikker, fitnesscentre og biografer - se også vores biograf plakatrammer med snap-funktion.

Andre muligheder kan f.eks. være som informationskilte på hospitaler, genbrugstationer, i jobcentre eller hos private virksomheder.

Rammestørrelser

Vi tilbyder flere forskellige størrelser af rammer, herunder klikrammer med plakatmål i de klasiske A-formater: A4, A3, A2, A1 og A0. Til de helt store displays kan vi også tilbyde rammer i formaterne 50 x 70 cm, 70 x 100 cm og 100 x 140 cm. Herunder kan du også vælge mellem flere forskellige tykkelser på rammerne og om de skal have smigskårne eller afrundede hjørner.

Til et mindre display kan du f.eks. vælge vores A4 klikramme med smigskårne hjørner og en rammetykkelse på 25 mm.

Vil du gerne have et stort display har vi f.eks. vores A0 snapramme med en rammetykkelse på 32 mm og afrundede hjørner.

Særlige ønsker til størrelser mm.

Ønsker du klikrammer i andre størrelser og farver eller ønsker du måske at købe i et stort antal kan du kontakte os for et tilbud på tlf. 66 15 66 15 eller via email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du gerne vil have ekstra beskyttelse og indbrudsikring tilbyder vi også sikkerhedsrammer, som kun kan åbnes med specialværktøj.