fbpx

Standere til håndsprit flasker og dispensere samt information

Standere til håndsprit
Smitte kan sætte sig på kontaktflader såsom håndtag og bordplader. Derfor er det også vigtigt at opretholde den gode hygiejne på arbejdspladsen. Med vores standere til håndsprit har I let adgang til desinfektionsmidler. Standerne er lavet med holdere som passer til de fleste sæbe- og håndsprit flasker. Standerne er nemme og flytte og kan eksempelvis være gode at stille tæt på indgange eller i fællesarealer.

 

Skiltning og desinfektion
Information er i ligeså høj grad et vigtigt redskab til at sikre et sundt arbejdsmiljø. Skiltning kan hjælpe med at opbygge og fastholde de gode vaner. Derfor er vores standere forsynet med skilte inkl. Sundhedsstyrelsens plakat med råd til forebyggelse af smitte med coronavirus. Har du behov for at ændre plakaten, kan du åbne rammen foran og udskifte med en ny.2 varianter af gulvstandere til håndsprit
I vores webshop tilbyder vi 2 varianter af standere til håndsprit.

I den ene type håndsprit stander er beregnet til at stille både større og mindre flasker i, hvor du kan indstille højden holderen sidder i.

Vores anden stander er lavet med en fast holder og er beregnet til sæbe- og håndsprit flasker med pumpefunktion. Ved begge standere har du mulighed for at tage beslagene af og montere en dispenser direkte på.Danskproducerede gulvstandere
Produkterne er udviklet og produceret på vores egen fabrik i Odense, hvor vi så et behov for lettere adgang til desinfektion kombineret med information. Vores standere findes mange steder på OUH og SDU, hvor de har stor glæde af dem.

Som standard leveres vores gulvstandere i anodiseret aluminium. Ved et tillæg har vi ligeledes mulighed for at lakere dem i din ønskede RAL-farve. Har du særlige ønsker til dine håndsprit standere tilbyder vi også skræddersyede løsninger. Ring på Tlf. 66 15 66 15 for at høre nærmere om muligheden.