fbpx

Udhængsskabe og vitriner

 

Udhængsskabe

udhangsskab


Vi laver udhængsskabe på mål efter kundens ønsker. Skabene indrettes med bagplader efter hvilket formål skabet skal bruges. Udhængsskabe er en prismæssig god måde at skaffe sig ekstra udstillingsplads for ejendomsmæglere. Skabene er også velegnede til menukortet udenfor restauranten for at lokke kunden ind på restauranten.

Skabene kan leveres med Led-lys monteret indvendigt i top eller bund. Der kan ligeledes monteres skinner og acryllommer til isætning af papir eller salgsannoncer. Vi kan også tilbyde en pulverlakering i en valgfri RAL farve. Udhængsskabene leveres med montagehuller i bagpladen for nem vægmontering, vi tilbyder også galger til fritstående løsninger.

Vitriner

Vi fremstiller solide glasvitriner og salgsdiske efter jeres mål, på den måde kan I få lavet det perfekte udstillingsskab til lige netop jeres behov. Vitrinerne leveres færdigsamlede eller som profiler i kitform. Glaskabene leveres med skydedøre eller hængslede døre. Salgsdiske kan leveres med skydedøre i glas og plade og eventuelt med skuffer.

 
Har du spørgsmål om udhængsskabe eller vitriner?

Så sidder vi klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald på tlf. 66 15 66 15.

 

 

Se vores online
brochure her:

noticeboards 500x700

Ønskes profiler og dele til egen bearbejdning,
så klik på billedet og gå til oversigt.

kat select profiler