fbpx

Uncategorised

System Standex SmartFrames from System Standex on Vimeo.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dictum elementum.

Aliquam egestas erat et urna. senectus et netus et malesuada  rutrum. Praesent ac metus lectus."

Fornavn Efternavn - stilling

 

 

hth topbillede
       

Hos System Standex A/S er vi stolte over vores samarbejde med Nobia Danmark/HTH, et af de absolut bedstkendte og største køkkenbrands i Danmark.

Vores LED-lyskasser anvendes nu i HTH`s butikker i Danmark, på Færøerne samt i Sverige og Norge.

I tæt samarbejde med Nobia Danmark har vi designet og produceret LED-lyskasser, som er pulverlakerede efter ønsket RAL-farve. Alle LED-lyskasserne er skræddersyet og tilpasset HTH`s butikskoncept.

Transformerfrie LED-lyskasser 230V:

Vi har produceret og leveret vores vægmonterede og transformerfri 230V LED-lyskasse i to størrelser, B:2800 x H:2000 mm og B:2000 x H:2000 mm.

Long distance LED-lyskasse 24V:

Vi har ligeledes leveret vores long distance 24V LED-løsning. Long Distanceløsningen er særligt velegnet til de helt store LED-lyskasser, hvorman ønsker kantbelysning. Løsningen kan anvendes til både enkelt- og dobbeltsidede lyskasser med en dybde på henholdsvis 85 mm, 120 mmog 150 mm. Long Distance kan oplyse rammer med en højde på op til 4000 mm.

Vi takker Nobia Danmark for tilliden og for det gode konstruktive samarbejde. Vi takker Nobia Danmark for tilliden og for det gode konstruktive samarbejde.

Alle vores LED-lyskasser produceres på vores egen fabrik her i Odense - Danmark. Læs mere om vores LED-lyskasser her >>

 


LED-lyskasser

 

230V
LED-lyskasser

 

Long distance
LED-lyskasser

lyskasser brochure   230v lyskasser   Long distance led lyskasser brochure
 

230V lyskasse

 

hth 2000x2000mm web

 

 

 

 

 

 

led lyskasse 1250x2000mm Grohe

 

 

 

”Samarbejdet mellem System Standex og GROHE bygger på et ekstremt tæt partnerskab samt fleksibilitet og kreativitet, hvilket konstant er med til at udbygge vores tilstedeværelse og eksponering i butikkerne for at løfte begrebet 'salgsklar butik' til nye højder."

Mathias Kofoed, GROHE A/S

 

Hos System Standex A/S er vi er stolte over, at være valgt som leverandør af LED-lyskasser i forbindelse med den danske markedsføring for verdens førende udbyder inden for sanitære løsninger - GROHE A/S.

Vi har i tæt samarbejde med GROHE´s  konsulenter og marketingsafdeling designet og produceret helt nye typer af vores dansk producerede LED-lyskasser.

LED-lyskasser med 3D-effekt

Til udstilling af GROHE´s nye brusesystemer, Vitalio start system 250 og start system 250  Cube, udviklede vi en ny variant af lyskasser med et 3D-look.

Brusesystemerne er monteret direkte på banneret i den 100mm dybe ramme. Rammerne er belyst med 230V LED-moduler og pulverlakeret i ønsket RAL-farve for at skabe et smukt og fuldendt udtryk, der matcher GROHE’s brand.

Resultatet er en smuk kombination af grafik og udstillingsvarer. Effekten er en nytænkende og fantastisk måde at skabe det helt rigtige blikfang, der skiller sig ud fra mængden.

 

lyskasse med bruser

Skræddersyede LED-lyskasser på mål

Ligeledes har vi produceret 230V LED-lyskasser i alle tænkelige størrelser, til gulvet, ophængt på vægge eller med speciellavede beslag, så LED-lyskasserne tilpasses den enkelte GROHE-kundes butikskoncept. Læs mere om vores LED-lyskasser her >>

Vi takker GROHE A/S for tilliden og for det gode konstruktive samarbejde.

  lyskasse 800x2000mm grohe
   


LED-lyskasser

 

230V
LED-lyskasser

lyskasser brochure   230v lyskasser
 

 

Case: Sugekabinetter for Gubra

Gubra er et dansk biotek- og kontraktforskningsfirma, som er specialiseret indenfor det metaboliske område med fokus på diabetes, fedme, leversygdom og gastrointestinale komplikationer.

 

Kabinet med hjul

Opgave

Til deres nye hovedsæde i Hørsholm ønskede Gubra, at få konstrueret nogle nye sugekabinetter. Det var vigtigt for virksomheden at kabinetterne var robuste, stabile og funktionelle til det daglige arbejde.

 

Løsning

System Standex har konstrueret og produceret kabinetterne i kundespecifikke mål til Gubra. Det var vigtigt for Gubra at udnytte pladsen optimalt og kabinetternes størrelse blev derfor tilpasset efter rummene.

Alle kabinetterne er udstyret med hjul for at gøre det let at rokere dem rundt. Kabinetterne er forsynet med rørstudse for udsugning i toppen, og de har justerbare hyldebærer indeni, så det er let at tilpasse højden på hylderne.

Lågerne er udstyret med praktiske lågeholdere, så lågerne kan åbnes op og fastholdes i en 90 graders vinkel.

     

 

 

 

 

 

"Meget effektiv proces, hurtig opfølgning på aftaler og konstruktiv dialog.

Gubra kan anbefale System Standex især mht. design, fabrikation og levering."

Tino Klein - Head of Facility and Technology

 
 laageholder
Sugekabinetter designet med lågeholdere, som kan fastholdes i en 90° vinkel.

Se vores brochure med konstruktioner

 

 

Skæddersyede konstruktioner efter dine ønsker

Udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på konstruktioner til f.eks. produktionsområder og laboratorier.