fbpx
Basis messedisk PC-1-H
Varenr.: 800490

Foldbar messedisk

Basis messedisk i alustel inkl. hvidlakeret hylde og bordplade. Ekskl. plader med grafik

Mål på disk inkl. bordplade
B:772 x D:515 x H:1050 mm

Plade/grafikmål (Medfølger ikke i dette sæt)
Frontplade B:698 x H:998 mm
Sideplader (2 stk. af ) B:433 x H:998 mm

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 3.009,56
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Sammenklappelig disk med tilhørende hylde og bordplade fremstillet i aluminium. Disken er beregnet til at sætte tynde plastplader i med eller uden grafik. Basisudgaven leveres uden plader.

Disken kan foldes sammen og opbevares i en taske, som gør den let at transportere mellem forskellige lokationer.

Du kan sætte disken op i løbet af ganske få minutter ved at folde stellet ud og sætte hylde og bordplade på. Bordpladen låser du fast med en lille anordning, som giver dig mulighed for at tilkøbe et skydedørssæt efterfølgende.

Disken er meget alsidig i brug og kan f.eks. anvendes som messedisk, infostand, demobord og bod for smagsprøver i supermarkeder.

Om tilkøb af grafik
Ønsker du at tilkøbe plader med grafisk tryk, kan du indsende din forespørgsel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til os på tlf. 66 15 66 15.

Printfilerne sendes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. igennem WeTransfer. Filerne sendes som pdf i CMYK farver og med en opløsning på min. 100 dpi. Husk at beregne 3-5 mm til beskæring. Har du brug for vejledning med printfilerne, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.