fbpx
Komplet sæt PC-1-H
Varenr. 801567 
 

Foldbar messedisk

Komplet messedisk med plader, grafik, skydedørssæt og taske.

Mål på disk inkl. bordplade
B:772 x D:515 x H:1050 mm

Pladestørrelse/grafikmål
Frontplade B:698 x H:998 mm
Sideplader (2 stk. af ) B:433 x H:998 mm

Klik for samlevejledning

 

 

Bliv klar til messen med dette komplette sæt bestående af en messedisk med grafikplader, skydelåger og transporttaske.

Messedisken er fremstillet i et foldbart alustel udstyret med tynde plastplader samt en hylde og bordplade lakeret i hvid for en flot finish. I sættet er indkluderet 2 skydedøre med lås og 2 tilhørende nøgler. Du kan vælge at bruge messedisken både med og uden skydedørene.

Under transport kan disken klappes sammen og opbevares i den medfølgende nylontaske. Disken fylder ganske lidt i sammenfoldet tilstand, hvilket gør den nem at have med på farten.

Pladerne leveres med grafisk print efter dine ønsker. 

Disken er ideel som en del af dit messeudstyr, da den både er let at transportere og hurtig at stille op. Pladerne kan du udskifte og derved ændre dit grafiske budskab efter behov. Udover til messer er disken også velegnet som f.eks. infoskranke i en reception, demobord til fremvisning af nye produkter eller smagsprøvestand i supermarkeder.


Om grafikken
Printfilerne sendes til info@Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. via WeTransfer, hvor du oplyser dit ordrenummer.

Filerne sendes trykklar pdf I CMYK og med en opløsning på min. 100 dpi. Husk at beregne 3-5 mm til beskæring. Har du brug for hjælp med filerne, sidder vi klar til at vejlede dig.