fbpx
PC-2-L komplet
Varenr.: 801564

Foldbar messedisk

Komplet sæt bestående af messedisk med plader, grafik, skydedøre og taske.

Mål på disk inkl. bordplade
B:1070 x D: 515 x H: 895mm

Pladestørrelser/grafik:
Frontpanel: 996x843 mm
Sidepaneler: 433x843 mm (2 stk.)

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 7.857,08
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Komplet disksæt med skydelåger, transporttaske og plader med din ønskede grafik.

Denne brede disk er udført i sølvanodiseret alustel og er forsynet med grafiske plader, en hvidlakeret bordplade og hylde.
Bordplade og hylde kan du tage af for at folde stellet sammen og pakke det ned i den medfølgende transporttaske. Disken fylder derfor ikke meget under transport og er nem at medbringe på messen, til et event eller som pop-up skranke i indkøbscentret. 

Til disken får du et skydedørssæt med lås og 2 nøgler, så du kan bruge den som opbevaringsskab. Du kan bruge disken både med eller uden skydedørene. 

Pladerne bliver trykt med din ønskede grafik. Ønsker du senere at opdatere grafikken, sætter du blot nogle nye grafiske plader i stellet. Således kan du genbruge disken og få glæde af den til flere forskellige formål. 

Om grafikken til pladerne
Bemærk! Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Ved store filer kan du sende filerne via WeTransfer.