fbpx
PC-22-H-komplet
Varenr.: 801877

Messedisk med LED-frontplade

Foldbar disk med LED-frontplade. Komplet sæt med transporttaske, skydedøre og grafiksæt.

Mål på disk inkl. bordplade:
B:772 x D:515 x H: 1050 mm

Front, Stofprint B:698 x H:998
Sideplader (2 stk. af) B:433 x H:998 mm


Priser fra: DKK 10.576,09
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Salgsdisken er et helt ideelt redskab til at komme i dialog med kunderne, og med LED-lyset i fronten skiller du dig helt sikkert ud fra mængden. Denne disk er fremstillet i et elegant alustel prydet med en hylde og bordplade lakeret i hvid. På fronten af disken sidder en plade med et stofbanner i. I pladen sidder 8 LED-barer, som giver en flot og jævn belysning af stofbanneret, når de tændes. Siderne er forsynet med tynde plader med print. 

Både plader og stofprint laves med dit ønskede motiv. Det smarte ved disken er, at du altid kan udskifte grafikken, så du kan bruge den i flere forskellige sammenhænge.

Disken er let at have med på farten. Selve stellet kan nemlig foldes sammen og pakkes ned i den medfølgende nylontaske, så den ikke fylder særlig meget under transport. På samme måde er disken nem at sætte op, da stellet blot skal foldes ud og hylde samt bordplade sættes på.

Med i pakken får du også et sæt skydedøre, som du kan sætte på disken, hvis du ønsker ekstra opbevaring. Har du brug for det, kan skydedørene også låses med en af de 2 medfølgende nøgler. 

Om grafikken
Grafikfiler bedes sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Store filer kan sendes via WeTransfer.
Leveringstiden for disken med print er ca. 8 dage.