fbpx
PC-3-komplet
Varenr.: 801568

Foldbar messedisk med baropsats

Komplet sæt for bardisk inkl. skydedøre, plader med grafik og transporttaske.

Mål på disk inkl bordplade:
B:1070 x D:515 x H:895/ H:1103 mm inkl. opsats

Plademål/grafikstørrelse for disk
Frontplade B: 996 x H:843 mm
Sideplader (2 stk. af) B:433 x H:843 mm

Plademål/grafikstørrelse for baropsats:
Frontplade B: 986 x H:158 mm
Sideplade (2 stk. af) B: 206 x H:158 mm

Se samlevejledning


Priser fra: DKK 9.645,23
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Praktisk disk med god bredde og ekstra baropsats til f.eks. servering. Denne disk giver dig mulighed for en flot præsention af f.eks. mad, drikkelse eller andre produkter ved at stille dem op i 2 forskellige højdeniveauer. Alustellet indrammer elegant de medfølgende plader med grafik, så disken fremstår indbydende. Der er ialt 3 plader til disken, en frontplade og 2 sideplader, som laves med dit ønskede print.

Disken er lavet med en hylde og 2 bordplader, hvoraf den ene hører til baropsatsen. Alle 3 dele lakeret i hvidt for at komplementere det sølvanodiserede alustel.

Du kan medbringe disken til både messe, udstilling eller events. Stellet kan nemlig foldes sammen og pakkes ned i en tilhørende transporttaske, så det ikke fylder så meget under transport.

Sammen med disken får du også et sæt skydedøre med lås og 2 tilhørende nøgler, så du kan bruge disken til opbevaring. Du kan naturligvis anvende disken både med eller uden skydedørene.

Du kan til enhver tid ændre på diskens grafiske udtryk ved at skifte grafikpladerne. På den måde kan du bruge disken i flere forskellige sammenhænge. 

Om grafikken
Bemærk! Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Store filer sendes igennem WeTransfer.