fbpx
Basis disk PC-6-H
Varenr.: 800525

Foldbar hjørnedisk

Høj basis messedisk i alustel inkl. hvidlakeret hylde og bordplade

Mål på disk inkl. bordplade:
B: 515 x D: 515 x H:1050 mm

Plademål/grafikstørrelser:
Frontplade, B:709 x H: 998 mm
Sideplader (2 stk. af), B:416 x H: 998 mm

Klik for samlevejledning

 


Priser fra: DKK 2.225,16
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Kvartrund disk med topplade i hvidlakeret aluminium. Fremstillet i et alustel beregnet til at sætte grafikplader i. Pladerne medfølger ikke i basissættet, men kan tilkøbes eller fås i det samlede messedisk sæt. Fordelen ved at have en disk til pladegrafik, er at du let kan udskifte og ændre det grafiske budskab på den. Du kan derfor genbruge den til mange forskellige formål.

Disken er ideel til at have stående i hjørnet på f.eks. en messestand eller i et showroom. Du kan også bruge den som et modul sammen med en eller flere af vores andre messediske til en større opstilling. Få inspiration til mulighederne her i kataloget.

Derudover kan stellet kan foldes sammen og bevares i en transporttaske, så du f.eks. kan have den med dig i en personbil. Det er nemt at have disken med på farten, da det kun tager et par minutter at stille den op. Du folder blot stellet ud, sætter hylden i og låser bordpladen.


Tilkøb af grafik
Ved tilkøb af grafik er leveringstiden ca. 8 dage
Bemærk! Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Større filer kan sendes igennem WeTransfer.