fbpx
PC-6-L komplet
Varenr.: 801573

Foldbar hjørnedisk

Lav hjørnedisk inkl. plader med grafik og transporttaske.

Mål på disk:
B:1072 x D:515 x H:895 mm

Plademål/grafikstørrelse:
Frontplade B: 709 x H: 843 mm
Sideplader (2 stk. af ) B:416 x H: 843 mm

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 5.027,62
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

En lille praktisk disk til at sætte i hjørnet eller stille op sammen med en af vores andre salgsdiske. Diskene fra System Standex er nemlig designet, så de kan anvendes som moduler i en større opsætning ved siden af hinanden. Det giver dig mange muligheder for at indrette til både butikker, messer, udstillinger og events. Få inspiration til mulighederne for at lave en flot sammensætning af diske her i kataloget.

Hjørnedisken er lavet i letvægtsalustel med en flot sølvoverfladebehandling og toppet med en hvidlakeret bordplade. Pladerne i stellet fremstilles med dit ønskede print. Du kan til enhver tid udskifte pladerne, hvis du ønske at ændre det grafiske look. Den er utrolig fleksibel i brug, da stellet er lige til at klappe sammen og lægge i den medfølgende transporttaske. Derfor fylder disken ikke særlig meget under transport eller ved opbevaring. 

Om grafikken
Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Store filer sendes via WeTransfer.