fbpx
PC-9-L komplet
Varenr.: 801575

Messedisk med frontbue

Foldbar messedisk med buet front. Komplet sæt med skydedøre, transporttaske og plader med grafik.

Mål på disk inkl. bordplade:
B: 772x D:658x H: 895 mm

Plademål/grafikstørrelser:
Frontplade B: 788x H:843 mm
Sideplader (2 stk. af) B: 397 x H: 843 mm

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 8.044,04
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Komplet sæt for messedisk med buet front. Selve disken er fremstillet i et elegant alustel, hvor plader med grafik sættes i. Pladerne laves med dit ønskede print. Hvis du senere ønsker ændre grafikken, kan du sætte nye plader i stellet. Derved kan du nemt tilpasse disken og anvende den til flere forskellige formål.

Pga. sit foldbare design er disken utrolig nem at have med på farten. Det tager kun ganske få minutter at sætte den op og pakke den ned igen i den medfølgende transporttaske. Du kan med fordel bruge den på messe, til event, i showroomet eller som smagsprøvestand i supermarkedet.

Sammen med disken får du også et sæt skydedøre med lås og 2 tilhørende nøgler, hvor du kan pakke ting væk i. Disken kan både anvendes med eller uden skydedørene. 

Du kan anvende PC-9-L som selvstændig disk eller sammen med vores andre diske. Vores diske er nemlig designet, så de kan bruges som moduler i en større bordopstilling. Det giver dig mulighed for at lave mange forskellige bordkombinationer. Se mere her i kataloget

Om grafikken
Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Store filer kan sendes igennem WeTransfer.