fbpx
Håndsprit stander med fast flaskeholder og A4 ramme
Varenr.: 802002

Håndsprit stander med information i A4 ramme

Denne fritstående gulvstander er fremstillet med en fast flaskeholder, hvor du kan sætte håndsprit eller sæbebeholdere i. Dertil får du en A4 informationsramme med en plakat fra Sundhedsstyrelsen. Standeren er praktisk at have stående på større forsamlingsteder, hvor du har brug for let adgang hånddesinfektion.

Standerne er fremstillet i lette aluprofiler og er forsynet med en fodplade for god stabilitet. Standeren er nem at samle med en unbraconøgle. Se vejledning for håndsprit stander her >>


Ring til os, hvis du ønsker at afhente på tlf. 66 15 66 15

Dispensere, håndsprit og drypbakker medfølger ikke.


Priser fra: DKK 980,00
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Standeren er fremstille i let alumateriale, så den er let at flytte på efter behov. Holderen kan indstilles i højden. Du kan også tage beslagene af, hvis du ønsker at montere f.eks. en dispenser fra Katrin, Plum, Tork og Purell på.

 A4 skiltet er designet med en ramme, som kan åbnes foran for nem udskiftning af plakat. Ligesom med holderen kan du både anvende standeren med eller uden A4 skiltet.

Løsningen er ideel til sygehuse, plejecentre, uddannelsessteder, laboratorier, kontorer, produktionshaller, kantiner, butikker mm.


Standeren måler 150 cm i højden og der medfølger ø28 beslag.