fbpx
50x70 cm, LED klikramme
Varenr.: 700101

LED Display/lysskilt

Format: Enkeltsidet print

Plakatmål: 50x70 cm

Ramme: 25 mm aluminium, klik-funktion for nem montering af plakat uden værktøj

Levetid på lysdioder: ca. 40.000 timer


Priser fra: DKK 1.864,50
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Denne stilfulde klikramme med LED lys sætter ekstra fokus på dine plakater og sikrer dit budskab er synligt fra alle vinkler med sin refleksfrie front.

Lysskiltet passer til plakatmålet 500 x 700 mm. Alurammen er designet med en let buning og en sølvanodiseret overflade for et elegant look, som lader dit motiv stå frem. Rammen er ultratynd og sidder helt ind til væggen, og optager derfor ikke meget plads.

Lysskiltet er lavet med klik-funktion, hvilket betyder du kan åbne rammens 4 sider, sætte din plakat i og derefter lukke den til igen. Det gør det supernemt for dig at få billederne i rammen, og du kan let udskifte motiverne igen uen at skulle bruge værktøj til det.

Lysskilte formater

Vi tilbyder LED klikrammer i flere forskellige størrelser med enkelt- og dobbeltsidet print. Vores standardstørrelser består af A4, A3, A2, 50x70cm og 70x100 cm. Vi fremstiller også lysrammer i andre mål og farver efter ønske. Kontakt os på tlf. 66 15 66 15 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et tilbud.