Udstillings- og displaysystemer

Displaysystemer med fleksibilitet

Vi tilbyder alle former for salgsfremmende udstillings- og displaysystemer. Herunder foldbare messediske, udstillingsvægge, fritstående pressevægge, messevægge samt systemer til komplette udstillingsstande, som primært fremstilles til anvendelse af storformat print på stof.

Displaysystemerne er utrolig fleksible samleløsninger med et omfattende program af aluprofiler til skabe udstillinger efter dine ønsker. Rammerne kan laves med grafik på en eller 2 sider samt LED belysning.

Skal du indrette showroom, deltage i event eller på messe, så spørg os. Vi er klar til at yde dig hurtig konsulentassistance på telefonen eller ved kundebesøg.

 

Udstillingsopgaver efter dine præmisser

Vi kan tilbyde at hjælpe dig i en eller flere led af dit udstillingsprojekt. For den professionelle messedesigner kan vi fungerer som leverandør af displaysystemer. Vores systemer er modulære og du kan derfor bygge stande utallige gange i forskellige størrelser.

For virksomheden som ønsker at stå for udstillingsopgaven selv kan vi hjælpe med at designe standen og være konsulent i forhold til det praktiske om opsætning af standen.

Vi kan også hjælpe med at styre dit projekt komplet fra A til Z, hvo vi sørger for design, montage og transport af udstilling. 

Messeudstyr og display – skab opmærksomhed omkring dine produkter

System Standex tilbyder et stort udvalg af displaysystemer til udstillingsbrug. Skal du eksempelvis til messe, så gør din messestand spændende og attraktiv ved hjælp af vores udstillingsrammer. Vi har masser af spændende messeudstyr på lager, herunder spots, døre, teknikgulve, sarge, søjler og fodplader.

 

Oversigt over vores displaysystemer

  • EasyLock 1 - modulært system til stormat print på stof
  • EasyLock 2 - modulært system til stofprint i modulmål
  • EasyLock 3 - modulært system for montering af plader med magnet
  • SFS - Standex Fabric System - rammesystem til storformat print
  • Cobra Expo - traditionelt udstillingssystem med søjler og sarge
  • GDS - Graphic Display System - til print på folie og montering med magnet
  • Design og layout-service - udstillings- og display systemer

 

Har du spørgsmål til vores udstillingssystemer, så kontakt os endelig på tlf.: +45 66156615 eller benyt  vores kontaktformular

Cobra Expo brochure

 

Profilsystem til stofbannere

 

Udstillingsløsninger

  EasyLock