55-Frame, 992x2480 mm - 1 x 2,5 modul
Aluminiumsrammen måler 992 x 2480 mm og er en ½ x 2 modulramme i 55 frame systemet.

55 Frame er et modulært rammesystem designet til at opbygge imponerende udstillingsløsninger uden værktøj. Med modulrammer i forskellige størrelser og tilbehør giver 55 Frame dig en robust og omkostningseffektiv løsning, der giver dig stor kreativ frihed til at realisere dine displayideer til butiksudstillinger, showrooms, events og messer.

Det kontinuerlige hulmønster på både inder- og ydersiden af rammerne giver dig mulighed for at kombinere modulerne på forskellige måder ved hjælp af koblingsbeslag. Yderligere kan 55 Frame-systemet tilpasses til forskellige grafiske medier, da det fungerer både med stofbannere og pladegrafik.

Rammerne er skruet sammen, hvilket muliggør adskillelse på alle fire sider, hvilket gør dem kompakte under transport og opbevaring.

Montering af grafik
På stofbannere kan gummikanten let bukkes omkring stoffet og trykkes ind i rammens spor hele vejen rundt for en stram og glat finish. Det anbefales at starte i siderne og afslutte med hjørnerne.

Grafikplader kan fastgøres ved hjælp af velcrobånd i de brede inderspor på rammerne og på PVC-pladen. Derefter kan pladen nemt monteres ved at klæbe den fast langs velcrobåndet i rammen.
Anvendelse: Rammer for plader, Rammer for stofbannere
Materiale: Aluminium
Type: Rammer
Serviceartikelgruppe: 5.1
Varekategorikode: 26