55-Frame, 496x2480 mm - 1/2 x 2,5 modul
Elegant ramme af aluminium med et kontinuerligt hulmønster på inder- og ydersiden. Rammen er beregnet til montering af stofbannere med gummikant eller grafiske plader med velcrobånd.

Rammen er en del af det modulære 55 frame system, hvor du nemt kan bygge displays og messestande i flere forskellige formater uden brug af værktøj.

55 frame systemet består af modulrammer i flere forskellige størrelser. Rammerne er lette at sætte sammen med hjælp af systemets koblingsbeslag igennem rammernes huller på siden. Med dette system får du en utrolig fleksibilitet til at bygge udstillinger med varierende højder og bredder. Derudover får du mulighed for at veksle mellem grafiske medier.

Rammerne kan adskilles på alle 4 sider, så de fylder mindre under opbevaring og transport.

Montering af grafik
Stofbannerets gummikant monteres ved at trykke den ind i sporet langs rammens kant. Det anbefales at begynde ved siderne og afslutte ved hjørnerne af rammen for at opnå en stram og jævn montering af stofbanneret. Du kan finde yderligere instruktioner i vores monteringsvejledning.

Ved montering af grafiske plader påføres velcrobånd i det brede inderspor på rammen og på PVC-pladen. Herefter fastgøres pladen enkelt ved at placere den på velcrobåndet i rammen og trykke den fast.
Anvendelse: Rammer for stofbannere
Bredde: 496 mm
Højde: 2480 mm
Materiale: Aluminium
Overfladebehandling: Sølvanodiseret
Type: Rammer
Serviceartikelgruppe: 5.1
Varekategorikode: 26