fbpx

55 frame

topbillede 55 frame
   

 

    Aluminiumsprofil

Modulært udstillingssystem med matrixrammer

55 frame er vores nye modulære udstillingssystem med matrixrammer, hvor du kan bygge flere forskellige formater af displays med de samme rammer. Med dette system får du en fleksibel løsning, du kan genanvende til alle dine fremtidige udstillinger, events eller messer.

 
55 aluminium profil web
55 frame med og uden banner

 

55 frame stofbanner

Fleksibel sammensætning uden værktøj

Rammerne er lette at sætte sammen og tage fra hinanden uden brug af værktøj. Du samler dem ganske enkelt ved hjælp af koblingsbeslag igennem hullerne på rammerne. Det gennemgående hulmønster langs inder- og ydersiden af rammerne gør at du kan bygge rammerne sammen på mange måder.

Du får derved et rammesystem med et utal af kombinationsmuligheder til displayopstillinger, hvor du kan bygge firkantede eller asymmetriske displays højt eller lavt.

55 frame er derfor en langtidsholdbar og økonomisk løsning med masser af frihed til at udføre dine kreative displayideer til butiksudstillinger, showrooms, events og messer.

Udstillingssystem til stofbannere eller plader.

55 frame systemet kan bruges til både enkelt- eller dobbeltsidet print. Rammerne er designet således, at grafikken går helt til kanten af displayet, og stellet vil derfor næsten være usynligt set forfra. Dette skaber en smuk effekt, hvor det visuelle budskab springer ud og fremstår levende for iagttageren.

Det er også lettere end nogensinde før at tilpasse og udskifte dine grafiske budskaber, da dette system kan anvendes med enten stofbannere eller grafiske plader. Du får derfor et system med mulighed for at skifte mellem de to grafiske medier.

Let at transportere

Rammerne er skruet sammen, og det er derfor muligt at skille dem ad på alle fire sider, så de fylder ganske lidt ved transport og opbevaring.

Standardstørrelser og skræddersyede løsninger

55 frame systemet består af lette modulrammer i aluminium. Standardrammerne måler 992 x 992 mm og har en sølvanodiseret overfladebehandling.

Udover vores standardstørrelse kan vi producere rammerne efter dine mål. Vi kan også tilbyde pulverlakering af rammerne i hvilken som helst RAL-farve, du ønsker.Stofbanner med gummikant

Stofbannere med påsyet gummikant er ideelt til udstillingsdisplays, de kan udskiftes af enhver uden brug af værktøj.


Stofbanneret trykkes ind langs rammens kant hele vejen rundt, hvorefter det sidder stramt og glat i displayet.

55 frame plader web

PVC-plader med print

Velcrobånd monteres i rammens brede inderspor samt på bagsiden af pvc-pladen.

Pladen monteres let ved at trykke den ind langs velcrobåndet i rammen.


55 frame brochure ikon

Cobra Expo

  

Profilsystem til
stofbannere

  

Løsninger til
udstilling

  

EasyLock

CobraExpoModularExhibitionSystemWEB profilsystemer stofbanner dk 2015 udstillingsdesign 500x700 easylock 1 2 3