Hvor kan Cobra Expo anvendes?

Rammesystemet er til indendørs brug. Se eksempler på muligheder herunder

 • Messestande
 • Butiksudstillinger
 • Events
 • Museer
 • Shoppingcentre
 • Konferencer

  Søjler

  Vores søjler fås med 8, 6 eller 4 spor. De kan let afkortes og monteres efter behov. Vi leverer dem færdigmonterede med stilleskruer i standardlængder, der passer til de fleste opgaver. Vi tilbyder også søjler i specialmål efter individuelle krav.

  Sarge

  Vores sarge fås i 50 eller 150 mm bredde og leveres færdigmonterede med samleled og tilslutningsstykker i standardlængder ned til 1/4 moduler. Sargene sikrer en stabil og elegant ramme omkring dine plader.

  Vores sargstykker er nemme at montere og kan placeres præcist, hvor du ønsker på søjlerne. De holdbare samleled udvides, når unbracoskruen spændes, hvilket sikrer en solid forbindelse. Du kan vælge mellem sargstykker i 50 eller 150 mm bredde for at opnå den ønskede visuelle effekt.

  Med Cobra Expo er der ingen grænser for din kreativitet. Du kan skabe spændende og iøjnefaldende udstillingsstande ved at lege med forskellige designelementer. Vores sargstykker fås i lige eller buede former med forskellige radius, hvilket åbner op for at skabe buede vægge, cirkler eller hvælvinger over standen.

  Video

  Cobra Expo giver dig mulighed for at præsentere grafik i store ubrudte flader. Cobra Expo kan integreres i dit nuværende messesystem eller bruges som et selvstændigt display. Det er let at montere grafik på den overfladebehandlede MDF-plade og sikrer en elegant og imponerende visuel præsentation.

  Udstillingsgulv

  Teknikgulve

  Standex teknikgulvet er et forhøjet udstillingsgulv, der skaber opmærksomhed omkring din messestand. Vælg mellem belægning af tæppe eller parket for at tilpasse gulvet til din visuelle stil.

  Vores modulære teknikgulv er let at samle med specielle samleled, der ikke kræver spænding. Det giver dig mulighed for at fremføre installationer og kabler på en skjult måde og kan også inkludere en kørestolsrampe efter behov.

  Andre modulære udstillingssystemer

  Cobra Expo kan også kombineres med andre systemer fra System Standex, hvilket giver dig mulighed for at udvikle og forny din udstillingsstand løbende. 

  Lad os hjælpe dig videre med dine udstillinger

  Sammen finder vi den bedste løsning for dig.

  Se vores brochurer

  Cobra Expo

  Sådan arbejder du med Cobra Expo