fbpx

Covid-19 beskyttelse

 

 

Skab tryghed på arbejdspladsen med afskærmninger

I denne tid er der et stort fokus på at dæmpe spredning af smitte ved at holde afstand. I flere situationer kan det være svært at overholde kravet. F.eks. ved test på sygehuset, køen på banegården, på kontoret, i receptionen eller ekspedition i butikken. Her er afskærmninger et godt værnemiddel til at beskytte ansatte, kunder og besøgende.

Afskærmninger til ekspedition

Til ekspedition og kundekontakt har vi mange forskellige løsninger, hvor afskærmninger skaber et ekstra lag af beskyttelse, mens der stadig er synlighed mellem kunden og ekspedienten. Det kan f.eks. være en kabine, hvor der vægge på 3 sider til at beskytte den ansatte. Til f.eks. billetsalg og håndtering af dokumenter kan der laves en afskærmning, som kan stå på bordet med et luftrum under, så billetter og papirer kan modtages og afleveres.

Afskærmning til at ensrette færdsel

Særligt ved ind- og udgange færdes mange mennesker, derfor kan det være fordelagtigt med afskærmning til at ensrette færdsel og sikre afstand mellem de gående. Det kan være praktisk i f.eks. indkøbscentre, supermarkeder og lufthavne, hvor der er tendens til at opstå kø.

Modulære løsninger til afskærmning

Vores afskærmninger er fremstillet i et modulært system, som er let at samle og tage ned. Du kan derfor let ændre opstillingen eller flytte afskærmninger til nye lokaler. Alle vores løsninger skræddersys efter dine ønsker og mål. Kontakt os på tlf. 66 15 66 15 for at høre mere.