fbpx

Maskinafskærmning

maskinafskaermning

Funktionel og sikker afskærmning til fabrikker

System Standex A/S har over 40 års erfaring med fremstilling af tekniske konstruktioner  og maskinafskærmninger til industrien. 

  • Produktion af komplette løsninger skræddersyet efter jeres ønsker
  • Projektstyring, montage, idriftsættelse og opfølgning 
  • Konstruktioner til fabriksindretning og renrum
  • Profiler og samleled til egen forarbejdning

Få vejledning og hjælp til maskinafskærmning.

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på tlf. 66 15 66 15

 

 

 Standex custom
enclosures
   Se brochure    Se brochure
 
 enclosures 500x700   allround maskin dk 500x700    profiler 500x700

 

 

 

Alubyggesystem til fabrik- og laboratorieindretning

Vi kan være med helt fra idéfasen og frem til den endelige konstruktion, hvor vores egne konstruktører fremstiller 3D-tegninger til godkendelse i cad-filformater. Vi stiller vores knowhow og kompetencer til rådighed i hele projektforløbet, således at vi kan bidrage optimalt til at jeres projekter bliver en succes.

Løsninger fra System Standex er baseret på et omfattende system af åbne og lukkede aluprofiler med samt forskelligt tilbehør som connectors, lågehængsler, stillefødder, håndtag, pladeisætninger og dæk- og endepropper. Vores profilsystemer kan anvendes til at løse et utal af opgaver og opstilles efter maskindirektivets sikkerhedskrav. 

Vi imødekommer jeres ønsker om funktionalitet og design. Med et bredt program af adgangslåger, kan vi sikre de nødvendige adgangsforhold til arbejds- og serviceområderne. Bl.a. hejselåger, knæklåger, sidehængte låger, vinkellåger og skydelåger. 


Aluminiumskonstruktioner med høj fleksibilitet

Vores konstruktionsprofiler med åbne montagespor giver dig fuld fleksibilitet til indretningen af fabrikken. Vi har et stort omfang profiler i forhold til dimensioner, styrke og former. Derfor kan du nemt ændre fabrikslayoutet og lave tilbygninger i takt med din forretnings udvikling.

Du er aldrig fastlåst med vores omfattende program af åbne aluprofiler, som kan bruges til alle former for afskærmninger. F.eks. maskinafskærmning, sikkerhedsafskærmning, lydafskærmning og afskærmede arbejdsmiljøer.

 

Aluprofiler til Renrum

Vores lukkede profilsystem er skabt til maskinafskærmninger og fabriksinventar med høje krav til hygiejne. Aluprofilerne er designet med helt glatte overflader for nem rengøring. De er velegnede til f.eks. elektronikbranchen, medicinal- og fødevareindustrien.

 

Fabriksinventar

I vores design- og produktionstekniske afdeling konstruerer vi mange forskellige typer af fabriksinventar herunder rullevogne, kabinetter, sugeskabe, reoler og arbejdsborde. Alle løsningerne er kundetilpassede, så de matcher din virksomheds behov. Se f.eks. vores case med Gubra


Brug for profiler og samleled til egen forarbejdning, klik HER!