fbpx

Foldbare messediske

diske 1diske 2diske 3diske 4

 

Professionel branding af din virksomhed med foldbare messediske

Foldbare messediske er et stærkt salgsværktøj til at fremvise dine services og produkter overfor potentielle kunder on location. Diskene fylder ganske lidt, så du kan transportere dem i personbil hen til det pågældende event. Demobordet er nemt at folde ud og stille op i løbet af ganske få minutter.

Se brochure

 

Eksempler på specialdiske 

 

 

 
Messediske brochure Messediske i specialmål  

 

Messedisken - Et stærkt salgsværktøj til fremvisning af produkter og services.

Disken er et uvurderligt stykke messeudstyr til at møde kunderne i øjenhøjde og starte en dialog. Her har du mulighed for at vise alle fordelene ved dine produkter og services frem.

Udover på messen kan disken også anvendes som infostand i receptionen eller til et samlingspunkt i firmaets showroom. Den er også velegnede til varedemonstration i f.eks. indkøbscentre og varehuse. Messediskene kan sættes op i løbet af ganske få minutter uden brug af værktøj. Du folder ganske enkelt bordet ud, og du er klar til fremvisning.

Stort udvalg af messeborde og salgsdiske

Vi har et stort udvalg af diske med eller uden grafik. Diskene kan leveres i flere størrelser og 2 forskellige standardhøjder. Vælg mellem klassiske firkantede designs, buede messeborde, hjørnediske eller diske med bar. Vi tilbyder både diske til plader og stofprint. Du har også mulighed for at få diske med LED-frontplade for at skabe ekstra blikfang.

Vores foldbare salgsdiske og demoborde er fremstillet i elegant alustel og leveres med hvidlakeret bordplade og hylde (dog ekskl. hylde i PC-6/hjørnemodul). Stellet kan foldes sammen og pakkes ned i en taske, så det er nemt at transportere mellem forskellige lokationer. 

Fordele ved en messedisk

  • Du kan bruge disken igen og igen. Plader og stofprint kan nemt udskiftes, hvis du vil have et nyt og frisk grafisk look.
  • Hurtig opsætning uden værktøj.
  • Nem at transportere

Skræddersyede løsninger

Har du nogle særlige ønsker til mål og farver laver vi også kundetilpassede løsninger. Ring på tlf. 66 15 66 15 eller send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et tilbud.

 

Tilbehør til messedisk

Vi tilbyder en række af ekstra tilbehør til diske bestående af

Et skydedørssæt inkl. lås og nøgler

LED frontplade for ombygning af vores PC-1-H disk

Topskilte og træbordplader

Transporttasker.

Du kan købe tilbehøret enkeltvis eller bestille en komplet pakke med disk inkl. grafik, skydelåger og transporttaske.Grafik på diskene

Du kan købe en messedisk med eller uden grafik. Ønsker du at tilkøbe grafik bedes du sende en trykklar fil i PDF- format til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit ordrenummer.

For et flot tryk skal grafikken være i CMYK og minimum 100 dpi i opløsning. Logoer skal afleveres som vektorfil(skalerbar): Illustrator, EPS eller PDF. Findes logoet kun i pixelformat skal opløsningen minimum være 300 dpi. Har du brug for vejledning til med filerne, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.