fbpx

Skiltestandere med betonfod

Solide skiltestandere til udendørs anvendelse. Alle typer er monteret med 2 stk. sikkerhedssnaprammer for nem udskiftning af plakat. 

Solide skiltestandere til udendørs anvendelse. Monteret med 2 stk. sikkerhedssnaprammer for nem udskiftning af plakat. Standerne har aluminiumsramme skruet på en betonfod.

Slidstærke skiltestandere til udendørs anvendelse.

Standerne består af en aluminiumsramme, som er skruet på en betonfod, herpå er monteret 2 stk. 44 mm sikkerhedssnaprammer.

Udendørs skiltestandere med betonfod

Robuste og stormsikre skilte til fremvisning af dine budskaber udendørs. Skiltene er fremstillet med en elegant plakatramme i aluminium skruet fast på en betonfod. Med en vægt mellem 150-230 kg sørger betonfoden for at skiltet står fast i kraftig blæst. 

Dine plakater er godt beskyttet i vores sikkerhedsrammer, så dine budskaber er sikret mod tyveri og hærværk – og kan kun åbnes med den tilhørende rammeåbner. Plakatrammerne er fremstillet med en praktisk klik-funktion og gør det nemt for dig at sætte plakaten i, så en sidder flot udglattet i rammen.

 

Betonskilte i 3 varianter

Vi fører skilte med forskellige typer betonfod.Vi tilbyder skiltestandere med den klassiske betonfod, som er rigtig god til fast skiltning i et område.

Har du behov for mere mobil skiltning tilbyder vi også skilte med hjul. Dem kan du nemt flytte rundt på, og den smarte låsefunktion på hjulene gør de ikke ruller nogle steder efter omrokering.

Vores tredje variant er betonstandere til palleløftere og giver dig mulighed for nemt at flytte skiltene henover forhøjninger eller transportere dem til nye steder. 

 

Plakatstørrelse og rammemål til udendørs skiltestandere

Skiltestanderne fås til flere forskellige plakatmål. Som standard fås skiltene med plakatrammer i målene:  A0 (841 x 1189mm), 1000 x 1400 mm, 700 x 1000 mm og 800 x 1215 mm (for palleløftere).Ønsker du andre størrelser og farver på rammerne, er du velkommen til at sende os en forespørgsel på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Anvendelse

Du kan anvende vores udendørs skiltestandere i mange forskellige sammenhænge. Brug dem f.eks. som informationsskilte på togperroner, genbrugsstationer og på parkeringspladser. Du kan også benytte dem som reklameskilte foran butikken og supermarkedet.