fbpx
PC-1-L KOMPLET
Varenr.: 801566

Foldbar messedisk

Komplet sæt bestående af messedisk med plader, grafik, skydedøre og taske. Nem at folde sammen og medbringe på farten. Ideel til anvendelse på messer, i butikker og ved events.

Mål på disk inkl. bordplade
B:772 x D: 515 x H: 1050mm

Pladestørrelser/grafik:
Frontpanel: 698x843 mm
2 x sidepaneler: 433x843 mm

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 6.840,37
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Foldbar messedisk i elegant alustel med hvidlakeret hylde, bordplade og skydedøre. Skydedørene er forsynet med en lås og leveres med 2 tilhørende nøgler.

Dertil medfølger et pladesæt trykt med dine ønskede motiver/grafik.

Salgsdisken er et ideelt værktøj til fremvisning af dit brand og er nem at have med på farten. Det er hurtigt at sætte disken op, da du ganske enkelt folder stellet ud og sætter hylde og bordplade på. Under transport kan alustellet klappes sammen og opbevares i den medfølgende nylontaske.

Du kan med fordel anvende disken til f.eks. messer, udstillinger, informationsområder, varedemonstration og smagsprøver i supermarkeder. Disken er utrolig fleksibel i brug, da du kan udskifte pladerne og opdatere det grafiske budskab efter formålet. 

Om grafikken
Indsend din ønskede grafikfiler til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. igennem WeTransfer, og oplys ordrenummeret, du har modtaget ved bestilling. 

Filerne skal indsendes som pdf i CMYK farver med en min. opløsning på 100 dpi. Husk at gøre plads til 3-5 mm beskæring.
Har du for vejledning omkring filerne, sidder vi klar til at hjælpe dig.