fbpx
PC-4-L komplet
Varenr.: 801569

Foldbar messedisk med buet front

Sæt for messedisk bestående af disk, plader med grafik og transporttaske.

Mål på disk inkl. bordplade:
B:1072 x D:515 x H:895

Plademål/grafikstørrelse:
Frontplade: B: 1053 x H: 843 mm
Sideplader (2 stk. af ):  B: 432 x H: 843 mm

Klik for samlevejledning


Priser fra: DKK 7.391,67
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse

Produktbeskrivelse:

Denne salgs- og messedisk gør indtryk med sit flotte buede design. Stellet er udført i sølvanodiseret aluminium, som indrammer de tilhørende plader på fronten og siderne. Pladerne i disken laves med dit ønskede print. Hvis du senere ønsker at ændre grafikken, kan du tage pladerne ud af stellet og sætte nogle nye i. 

Disken er nem at have med på farten pga. sit foldbare design. Du kan f.eks. anvende den på messestanden, sætte den op som salgsdisk i en pop-up butik eller bruge den som smagsprøvebod i supermarkedet. Under transport klapper du bare stellet sammen og lægger det ned i den medfølgende nylontaske. På den måde er disken både godt beskyttet samtidig med den ikke fylder så meget. 

Disken kan anvendes selvstændigt eller som et modul sammen med vores andre messediske. Få inspiration til hvordan du kombinere flere diske her i kataloget.

Om grafik på plader 
Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren. Store filer kan sendes via WeTransfer.