fbpx
Basis disk PC-2-H
Varenr. 800503 
 

Basis messedisk

Basis messedisk inkl. hvidlakeret bordplade og hylde indrammet i aluminiumsprofiler.

Mål på disk inkl. bordplade
B: 1070 x D: 515 x H: 1050 mm

Pladestørrelser/grafik
Frontplade B: 996x H:998 mm
Sideplader (2 stk. af )B:433 x H:998 mm

Klik for samlevejledning

 

Stor foldbar disk med god arbejdsplads inkl. hylde og top i hvidlakeret aluminium. Bordpladen låses med en anordning, som gør det muligt efterfølgende at tilkøbe et skydedørssæt. Disken er beregnet til at sætte tynde plastplader med eller uden print i.  I denne basisudgave medfølger pladerne ikke, men kan enten tilkøbes eller fås i det komplette messedisksæt, hvor både skydedøre og transporttaske også indgår.

Disken er nem at have med på farten, da den kan klappes sammen og opbevares i en transportaske under turen. Det tager ikke mere et par minutter at stille den op. Fold ganske enkelt stellet ud, og sæt derefter hylden i og bordpladen på. 

Du kan anvende disken i mange forskellige sammenhænge. F.eks. kan du anvende den som samlingspunkt på messer eller infoskranke ved events. En anden mulighed kan være at benytte den til varedemonstration i butikker eller indkøbscentre.

Det er let at tilpasse diskens udseende, hvis du benytter dig af plader med grafik. Stellet er nemlig forsynet med spor, så de er nemme at sætte i og udskifte efter behov. 

Tilkøb af grafik
Ved tilkøb af grafik er leveringstiden ca. 8 dage
Bemærk! Grafikfil bedes efterfølgende sendt som PDF per email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af ordrenummeret, som oplyses ved afgivelse af ordren.