55-Frame - Cupboard Door
Aluminiumsramme med 2 hængslede låger inkl. lås. Skabsdøren måler 992 x 992 mm og er en 1 x 1 modulramme i systemet 55 frame.

55 Frame er et alsidigt og modulært rammesystem skabt til at konstruere imponerende udstillingsløsninger uden værktøj. Med et udvalg af modulrammer i forskellige størrelser og tilbehør giver 55 Frame dig en pålidelig og omkostningseffektiv løsning, der giver dig stor kreativ frihed til at omsætte dine displayidéer til virkelighed ved butiksudstillinger, showrooms, events og messer.

Det gennemgående hulmønster på både inder- og ydersiden af rammerne giver dig mulighed for at kombinere modulerne på forskellige måder ved hjælp af koblingsbeslag. 55 Frame-systemet kan benyttes til både stofbannere og pladegrafik.

Rammerne er samlet med skruer, hvilket gør dem nemme at adskille på alle fire sider og dermed kompakte under transport samt opbevaring.

Montering af grafik
Stofbannerets gummikant bukkes omkring stoffet og presses ind i rammens spor langs hele kanten for at sikre at banneret sidder stramt og glat. Det anbefales at begynde i siderne og afslutte med hjørnerne.

Grafikplader kan fastgøres ved hjælp af velcrobånd, der placeres i de brede inderspor på rammerne og på PVC-pladen. Herefter monteres pladen let ved at klæbe den fast langs velcrobåndet i rammen.
Anvendelse: Rammer for plader, Rammer for stofbannere
Materiale: Aluminium
Type: Rammer
Serviceartikelgruppe: 5.1
Varekategorikode: 26